Kaurapannaria ja tomaattisalaattia

Valtameren toisella puolella pannareita käytetään niin makean kuin suolaisen nälkään. Meillä Suomessa olemme enemmän tottuneita makeisiin ja miellämmekin ne monesti jälkiruokaan tai välipalaan. Tässä reseptissä on vanhasta tuttavuudesta tehty uusi moderni versio ottaen ispiraatiota valtameren toiselta puolelta. Kokeile ihmeessä!
(230)
Ainesosat
Tulosta
Pannukakku:
5dlKauramaito
2kplKananmuna
50gSulatettu voi
2,5dlVehnäjauho
3dlKauranjyviä, kypsiä
2tlSuola
Tomaattisalaatti:
300gNärpiön Vihanneksen kirsikkatomaatteja
2kplPunasipuli
200gMozzarellajuusto
1rklOliiviöljy
Suola
Rouhittu mustapippuri
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pääruoat
Alkupalat
Välipalat
Kategoria
Resepti
Tuoteosastot
Tomaatit
Tee näin:
  1. Pannukakku:
  2. Valmista pannukakku sekoittamalla kauramaitoon kananmunat, sulatettu voi, vehnäjauhot, kypsät kauranjyvät ja suola.
  3. Siirrä pannukakkutaikina voideltuun uunivuokaan ja paista 175 C asteessa noin 20 minuuttia.
  4. Tomaattisalaatti:
  5. Valmista tomaattisalaatti sekoittamalla kirsikkatomaatit, punasipuli ja oliiviöljy keskenään.
  6. Tomaatteina voit käyttää niin kirsikkatomaatteja kuin helmitomaattejakin.
  7. Kuvassa on käytetty sekä Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaattia että Närpiön Vihanneksen oranssia helmitomaattia.
  8. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
  9. Revi joukkoon mozzarellajuustot ja tarjoile.
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf