AVOMAANKURKKU

Avomaankurkku kasvaa 10–15 cm:n pituiseksi ja sen kuori on tummanvihreä. Rapea lajike sopii erinomaisesti säilöttäväksi suola- tai etikkaliemessä tuoreiden mausteyrttien, kuten tillin, mintun ja korianterin kera.

Käyttötavat

Salaatteihin
Salaatteihin
Säilöntään
Säilöntään
Sellaisenaan
Sellaisenaan
Kastikkeisiin
Kastikkeisiin
  • Lajike:Profi
  • Satokausi:Huhti - Marraskuu
  • Tuotteen kestävyys:Aistinvarainen
  • Säilytys ja myyntilämpötila:Kurkut säilyvät parhaiten 10–12 °C:n lämpötilassa tai huoneenlämmössä. Säilytys jääkaapissa heikentää makua. Kurkku on herkkä kylmälle.
  • Myyntierä:Myydään 5 kg:n ja 12 kg:n laatikoissa.
  • GTIN-koodi:
Jaa sivu
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf