AVOMAANKURKKU

Avomaankurkku kasvaa 10–15 cm:n pituiseksi ja sen kuori on tummanvihreä. Rapea lajike sopii erinomaisesti säilöttäväksi suola- tai etikkaliemessä tuoreiden mausteyrttien, kuten tillin, mintun ja korianterin kera.

Käyttötavat

Salaatteihin
Salaatteihin
Säilöntään
Säilöntään
Sellaisenaan
Sellaisenaan
Kastikkeisiin
Kastikkeisiin
  • :Profi
  • :Huhti - Marraskuu
  • :Aistinvarainen
  • :Kurkut säilyvät parhaiten 10–12 °C:n lämpötilassa tai huoneenlämmössä. Säilytys jääkaapissa heikentää makua. Kurkku on herkkä kylmälle.
  • :Myydään 5 kg:n ja 12 kg:n laatikoissa.
  • :
Jaa sivu
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf