AVOMAANKURKKU
Avomaankurkku kasvaa 10–15 cm:n pituiseksi ja sen kuori on tummanvihreä. Rapea lajike sopii erinomaisesti säilöttäväksi suola- tai etikkaliemessä tuoreiden mausteyrttien, kuten tillin, mintun ja korianterin kera.

Käyttötavat

Salaatteihin
Säilöntään
Sellaisenaan

Kastikkeisiin

- Lajike:Profi
- Satokausi:Huhti - Marraskuu
- Tuotteen kestävyys:Aistinvarainen
- Säilytys ja myyntilämpötila:Kurkut säilyvät parhaiten 10–12 °C:n lämpötilassa tai huoneenlämmössä. Säilytys jääkaapissa heikentää makua. Kurkku on herkkä kylmälle.
- Myyntierä:Myydään 5 kg:n ja 12 kg:n laatikoissa.
- GTIN-koodi: