Tomaattihyytelö

Oletko koskaan maistanut tomaattihyytelöä? Se on monipuolinen herkku ja mikä tärkeintä, yksi eniten terveyttä edistävä hyytelö. Se sisältää rajaton määrä vitamiineja, on rikas karotenoideista ja on hyvä antioksidantti lähde.
(1798)
Tulosta
1kgkotimaisia tomaatteja
400sokeria
1kplsitruuna
1kplkanelitanko
  1. Kalttaa tomaatit, poista kuoret, pilko neljään osaan ja poista siemenet.
  2. . Laita pilkotut tomaatit, sokeri ja sitruunamehu kattilaan ja anna maustua tunnin huoneenlämmössä. Tämä toimenpide yhdistää tomaatin maun ja happamuuden.
  3. Siirrä kattila liedelle, lisää kanelitanko. Anna kiehua miedolla lämmöllä silloin tällöin sekoittaen noin tunnin jotta tomaattien neste haihtuu.
  4. Siirrä kattila pois liedeltä ja anna viiletä noin tunnin.
  5. Kaada tomaattihyytelö kuumennettuihin lasipurkkeihin. Lasipurkit kannattaa käyttää uunissa ennen täyttämistä jotta olisivat steriilejä, kannet kannattaa keittää.
  6. Säilytä jääkaapissa.
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf