SALKOTAITEPAPU

Rapea, säikeetön, noin 18–20 cm pitkä salkotaitepapu joilla on kaunis lempeä, ihana maku ja vihreät palot.

Käyttötavat

Salaatteihin
Salaatteihin
Uuniruokiin
Uuniruokiin
Ruuanlaittoon
Ruuanlaittoon
Lämpimiin ruokiin
Lämpimiin ruokiin
  • Lajike:Mathilda
  • Satokausi:Huhtikuu–elokuu
  • Tuotteen kestävyys:Aistinvarainen
  • Säilytys ja myyntilämpötila:Säilyy parhaiten 2–5 asteessa. Muista, että pavut on keitettävä ennen nauttimista.
  • Myyntierä:200g/ rasia
  • GTIN-koodi:6416075061039
Jaa sivu
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf