Munakoisopizza
Munakoisopitsa on herkullinen ja helppo valmistaa, täydellinen vaihtoehto arjen tai juhlan ruokapöytään. Tämä 45 minuutissa valmistuva resepti yhdistää tuoreet San Marzano -tomaatit, valkosipulin ja basilikan munakoison kanssa, luoden maukkaan ja ravitsevan täytteen. Viimeisteltynä aurajuustolla ja juustoraasteella, tämä munakoisopitsa on taatusti kaikkien suosikki. Kokeile ja ihastu!
1pkt | Närpiön Vihanneksen San Marzano tomaattia |
1kpl | Soolo valkosipuli hienonnettuna |
1dl | Tuoretta basilikaa hienonnettuna |
1dl | Aurajuustoa |
1dl | Juustoraastetta |
1kpl | Kananmuna |
1rkl | Oliiviöljyä |
1tl | Suolaa |
1tl | Mustapippuria |
1kpl | Närpiön Vihanneksen munakoiso |
Suolaa |
- Leikkaa munakoiso neljään osaan ja ripotelle suolaa päälle. Kuivaa pinta 15min kuluttua.
- Sekoita täyte ja murskaa tasaiseksi massaksi.
- Levitä täyte munakoisojen päälle ja grillaa noin 30 min kunnes ovat kypsiä. Tarkastele pohjaa aika-ajoin ettei pala.
- Viimeistele muutamalla nauhalla hunajaa ja hienonnetulla persilialla.