Munakoisopizza

Munakoisopitsa on herkullinen ja helppo valmistaa, täydellinen vaihtoehto arjen tai juhlan ruokapöytään. Tämä 45 minuutissa valmistuva resepti yhdistää tuoreet San Marzano -tomaatit, valkosipulin ja basilikan munakoison kanssa, luoden maukkaan ja ravitsevan täytteen. Viimeisteltynä aurajuustolla ja juustoraasteella, tämä munakoisopitsa on taatusti kaikkien suosikki. Kokeile ja ihastu!
(402)
Tulosta
1pktNärpiön Vihanneksen San Marzano tomaattia
1kplSoolo valkosipuli hienonnettuna
1dlTuoretta basilikaa hienonnettuna
1dlAurajuustoa
1dlJuustoraastetta
1kplKananmuna
1rklOliiviöljyä
1tlSuolaa
1tlMustapippuria
1kplNärpiön Vihanneksen munakoiso
Suolaa
  1. Leikkaa munakoiso neljään osaan ja ripotelle suolaa päälle. Kuivaa pinta 15min kuluttua.
  2. Sekoita täyte ja murskaa tasaiseksi massaksi.
  3. Levitä täyte munakoisojen päälle ja grillaa noin 30 min kunnes ovat kypsiä. Tarkastele pohjaa aika-ajoin ettei pala.
  4. Viimeistele muutamalla nauhalla hunajaa ja hienonnetulla persilialla.
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf