San Marzano pastakastike
San Marzano tomaatti on paras tomaatti lämpimiin ruokiin, joten tähän pastakastikkeeseen sen valinta on täydellinen.
4kpl | San Marzano tomaattia |
1kpl | keltasipuli |
2kpl | valkosipulinkynttä |
0,5dl | oliiviöljyä |
1tl | harissa-maustetahnaa |
0,5dl | tomaattipyreetä |
1rkl | valkoviinietikkaa |
1rkl | hunajaa |
1dl | vettä |
1tl | suolaa |
250 | spagettia |
Tarjoiluun | |
tuoretta basilikaa | |
parmesaanijuustoa |
- Leikkaa tomaatit kuutioiksi. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli.
- Kuullota paistinpannussa kuumassa oliiviöljyssä. Lisää harissa, tomaattipyree, valkoviinietikka ja hunaja.
- Kaada päälle vesi ja anna kiehua 6-7 minuuttia, että kastike paksuuntuu.
- Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kastike ja pasta paistinpannussa.
- Tarjoile tuoreen basilikan ja parmesaanilastujen kanssa.