Kurpitsapasta

Kurpitsa ei ole se kaikkein tavallisin aines ruuanlaitossa ja siksi se voi olla monelle tuntematon. Tässä hyvä resepti jonka avulla saat kurpitsan helposti mukaan ruuanlaittoon.
(1052)
Ainesosat
Tulosta
500gKurpitsaa
2kplSipuli
1dlValkoviini
1rklValkoviinietikka
0,5dlOliiviöljy
2dlRuokakerma
50gParmesanjuustoraaste
0,5tlMustapippurijauhe
1tlSuola
0,5ruukkuTuore timjami
500gPasta
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pääruoat
Alkupalat
Välipalat
Kategoria
Resepti
Valmistusaika
Alle 30 min
Tee näin:
  1. Keitä pasta paketissa olevan ohjeen mukaisesti.
  2. Kuori ja poista siemenet kurpitsasta, pilko.
  3. Hienonna sipuli.
  4. Kuumenna kattila.
  5. Lisää kattilaan oliiviöljy, sipulit ja kurpitsa.
  6. Kuullota pari minuuttia.
  7. Lisää kattilaan valkoviini ja valkoviinietikka.
  8. Anna kiehua hetki.
  9. Lisää kattilaan kerma.
  10. Hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.
  11. Soseuta.
  12. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  13. Pyörittele kurpitsakastike pastan joukkoon.
  14. Tarjoile tuoreen lehtitimjamin ja parmesanjuustoraasteen kanssa.
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf