Vegaaninen lehtikaalicaesar
Caesar-salaatti on monelle tuttu ja monen herkku. Aivan loistava vaihtoehto niin lounaaksi, välipalaksi kuin alkupalaksi tai buffapöytään. Ihanan rapea ja maukas. Puhumattakaan siitä että se on terveellinen, nopea ja helppo! Reseptiin on myös helposti lisättävissä enemmän proteiinia lisäämällä vaikka tofupalasia tai kikherneitä.

Ainesosat
200g | Lehtikaali |
2dl | Vegaaninen majoneesi |
1kpl | Valkosipulikynsi |
100g | Vegaaninen parmesaanjuusto |
1rkl | Vaalea balsamico |
0,5tl | Mustapippuri |
100g | Krutonki |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pääruoat Alkupalat |
Erikoisruokavalio | Vegaaninen |
Kategoria | Resepti |
Valmistusaika | Alle 15 min |
Tee näin:
- Revi lehtikaalit irti rangastaan.
- Sekoita astiassa vegaaninen majoneesi, 50 g vegaanista parmesaanijuustoa ja vaalea balsamico.
- Raasta kuorittu valkosipulinkynsi hienolla raastimella joukkoon
- Sekoita ja anna maustua vähintään 15 minuuttia.
- Sekoita kastike ja lehtikaalit keskenään.
- Annostele tarjoiluastiaan ja ripottele päälle 50 g vegaanista parmesaanijuustoa ja krutongit.