Auberginepizza

Auberginepizza är läcker och enkel att tillaga, perfekt för vardags- eller festbordet. Detta recept, som blir klart på 45 minuter, kombinerar färska San Marzano-tomater, vitlök och basilika med aubergine för att skapa en smakrik och näringsrik fyllning. Toppad med blåmögelost och riven ost, kommer denna auberginepizza garanterat att bli allas favorit. Prova och bli förtjust!
(402)
Tulosta
1paketNärpes Grönsakers San Marzano tomater
1stSolo vitlök, finhackad
1dlfärsk basilika, finhackad
1dlAuraost
1dlRiven ost
1stÄgg
1mskOlivolja
1tskSalt
1tskSvartpeppar
1stNärpes Grönsakers Aubergine
Salt
  1. Skär auberginen i fyra delar och strö över salt. Torka ytan efter 15 minuter.
  2. Blanda fyllningen och mosa den till en jämn massa.
  3. Bred fyllningen över auberginerna och grilla i cirka 30 minuter tills de är genomstekta.
  4. Kontrollera botten då och då så att de inte bränns.
  5. Avsluta med att ringla över honung och strö över finhackad persilja.
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf