Auberginepizza
Auberginepizza är läcker och enkel att tillaga, perfekt för vardags- eller festbordet. Detta recept, som blir klart på 45 minuter, kombinerar färska San Marzano-tomater, vitlök och basilika med aubergine för att skapa en smakrik och näringsrik fyllning. Toppad med blåmögelost och riven ost, kommer denna auberginepizza garanterat att bli allas favorit. Prova och bli förtjust!
1paket | Närpes Grönsakers San Marzano tomater |
1st | Solo vitlök, finhackad |
1dl | färsk basilika, finhackad |
1dl | Auraost |
1dl | Riven ost |
1st | Ägg |
1msk | Olivolja |
1tsk | Salt |
1tsk | Svartpeppar |
1st | Närpes Grönsakers Aubergine |
Salt |
- Skär auberginen i fyra delar och strö över salt. Torka ytan efter 15 minuter.
- Blanda fyllningen och mosa den till en jämn massa.
- Bred fyllningen över auberginerna och grilla i cirka 30 minuter tills de är genomstekta.
- Kontrollera botten då och då så att de inte bränns.
- Avsluta med att ringla över honung och strö över finhackad persilja.