Grillburgare

Denna utsökta grillburgare kombinerar perfekt en saftig nötköttsbiff, smältande cheddarost och en härligt saftig bifftomat. Använd briochebröd som ger burgaren en lyxig och mjuk konsistens. Majonnäs, senap och ketchup fulländar smakupplevelsen. Grilla burgarna enkelt och snabbt – de är det perfekta valet för sommarens grillkvällar och fester. Njut av den perfekta grillburgaren!
(3555)
Tulosta
4sthamburgerbriochebröd
700gnötfärs
8skivorcheddarost
4stkrispiga salladsblad
4strejäla skivor bifftomat
1dlmajonnäs
0,5dlketchup
2msksenap
salt
svartpeppar
  1. Värm upp grillen.
  2. Dela nötfärsen i 4 delar och forma för hand till hamburgerbiffar.
  3. Anpassa biffarnas storlek till bröden.
  4. Biffarna ska vara lite större än bröden när de är råa.
  5. Gör biffarna tillräckligt tjocka så att de förblir saftiga.
  6. Blanda senap och ketchup i en skål.
  7. Lägg hamburgerbiffarna på grillen och ge dem en ordentlig stekyta på ena sidan.
  8. Vänd biffarna och lägg två skivor cheddarost på varje biff. Stäng grilllocket.
  9. Grilla biffarna till önskad stekgrad. Vi rekommenderar medium+ som stekgrad.
  10. En innertemperatur på 54-60 grader är enligt mig lämplig.
  11. Ta bort biffarna från direkt värme och grilla brödens insidor så att det får en fin yta.
  12. Montera hamburgarna genom att lägga majonnäs på bottenbrödet, följt av krispiga salladsblad och en skiva bifftomat.
  13. Lägg sedan biffen med ost på tomaten.
  14. Smörj insidan av överbrödet med senap-ketchupblandningen och lägg slutligen på toppen.
  15. Njut av goda grillburgare!
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf